aboutus
Profiel QC

Guangzhou longqishi Electronic Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole 0

Acht voordelen, redenen om ons te kiezen:

1. De oude onderneming van de merk commerciële vertoning, die zich in de productie van commerciële vertoning voor 11 jaar, rijpe en stabiele productregel, strikte productkwaliteitsnormen, productvoortreffelijkheid, afzonderlijke technische begeleiding specialiseren.
2. Nadruk op B2C-gebied, geen tussenpersoon, en huidige goede kwaliteit aan lage prijs. Na 4 jaar van het harde werk, constant dag aan dag stijgt het online transactievolume, en oud klantenoverzicht.
3. Perfecte van de van de de naverkoopdienst, terugkeer en uitwisseling goederen zonder reden in 7 dagen, het schermbescherming 1 jaar, levenslang onderhoud. U kunt online klantenservice op elk ogenblik contacteren om uw problemen op te lossen, en de de dienstkwaliteit is vergelijkbaar met off-line opslag.
4. Er zijn takken in Guangzhou en Shenzhen, die aan de eerste rijsteden in vele aspecten uitstralen en de hulp in China maakt.
5. Software en hardwareintegratie, onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, producten door CCC, Ce, FCC, ROHS, SAA, energierendementetiket, IP65 en andere binnenlandse en internationale certificatie.
6. Wij hebben een scherp inzicht in de tendens van de markt. Wij hebben meer dan 200 modellen en steunen de aanpassing van diverse verschijning, kleureninterface en configuratie.
7. 7500 afzet wordt verdeeld op provincie-vlakke gebieden om de normale installatie en het gebruik van materiaal te verzekeren. Muur het hangen, het hangen en aangepast de installatie kan worden betaald voor.
8. Wij hebben meer dan 20000 succesvolle samenwerkingsgevallen, met zichtbare kwaliteit en de betere dienst getuigd. Wij verheugen ons op uw volgende succes.

Certificaten
Contactgegevens